Gemeenten & Provincies

Benieuwd hoe u effectief een In Control Statement kunt afgeven, de interne controle en de risicomanagement functie verder kunt professionaliseren en voldoet aan wetgeving zoals de AVG of BIO Informatieveiligheid normenkader?

Lees meer

Ministeries, ZBO's & uitvoeringsorganisaties

Ontdek hoe u aantoonbaar In Control bent op uw normenkaders, informatieveiligheid en privacy, actuele wet en regelgeving en bijbehorende risico's beheerst met onze integrale en datagedreven GRC en ISMS oplossingen.

Lees meer

Financials & Op maat voor uw organisatie

Nieuwsgierig hoe onze data-gedreven ISMS en GRC (IRM) software u helpt integraal control frameworks binnen de diverse organisatieonderdelen te borgen en risico's ook op het gebied van informatieveiligheid en AVG effectief te beheersen?

Lees meer

Ministerie van Financiën en het Key Control Dashboard

"Met het Key Control Dashboard kunnen wij onszelf transparant verantwoorden over de normenkaders waar we aan moeten voldoen, waar we voorheen werkten vanuit een takenlijst. We zijn nu norm gebaseerd aan het werk en hebben real-time inzicht in de status. Het Key Control Dashboard is een flexibele tool die doet wat het moet doen op effectieve wijze. Een tool die aansluit op onze organisatie, en helpt bij het aantoonbaar In Control zijn op Informatieveiligheid (BIO) en Privacy en de volwassenheid van de organisatie."