Key Control Dashboard is een oplossing van Yellowtail Conclusion

Over Key Control Dashboard

Wij streven naar een weerbare wereld waarin organisaties met vertrouwen opereren onder complexe en veranderende omstandigheden. Verantwoordelijkheid voor risicomanagement, informatieveiligheid, privacy en duurzaamheid is een gemeenschappelijk goed. Uitdagingen binnen deze domeinen worden integraal en duurzaam aangegaan. Medewerkers zijn betrokken. Ze zorgen voor bescherming tegen risico’s én ze creëren van kansen.

Missie

Wij zijn er voor organisaties die vitaal zijn voor Nederland. Met onze kennis en oplossingen rond risicomanagement, informatieveiligheid, privacy en duurzaamheid maken we hen weerbaar tegen risico’s en dreigingen, waardoor zij veerkrachtig en met vertrouwen opereren, ook onder complexe en veranderende omstandigheden. De diverse GRC-domeinen brengen uitdagingen met zich mee. Die ondervangen we in één integrale tool: Key Control Dashboard.

Integrale tool vitale sectoren

Key Control Dashboard is de leidende GRC-tool op de Nederlandse markt. En dat is niet voor niets: vitale organisaties gebruiken deze tool omdat zij daarmee proactief kunnen handelen en zo issues weten te voorkomen. En gebeurt er toch iets, dan weten organisaties de situatie adequaat op te lossen omdat Key Control Dashboard waardevolle inzichten biedt waarmee zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen en het niveau van weerbaarheid verder verbeteren. 

Kennis, innovatie en technologie

Bij Yellowtail Conclusion komen kennis, innovatie en technologie samen. We zijn een werkgever die staat voor onze mensen en onze kernwaarden. Samen met onze partners vormen we een uniek, eigen ecosysteem, van waaruit we waarde toevoegen aan de Nederlandse samenleving als geheel door organisaties uit vitale sectoren weerbaar te maken.

Whitepaper Key Control Dashboard

Van een compliance based approach naar een risk based approach: kun je er nog omheen?

Download whitepaper

Contact