Key Control Dashboard is een oplossing van Yellowtail Conclusion

Over ons

Yellowtail creëert met Key Control Dashboard een digitaal weerbare wereld. Wij bieden organisaties een oplossing waardoor ze in staat zijn om inzicht te creëren en vanuit daar data-gedreven beslissingen te nemen en de grip op verschillende contexten te vergroten. Key Control Dashboard is een Information Management Systeem waarin integraal een oplossing wordt geboden voor ESG / CSRD, ISMS, GRC en PMS. Om Key Control Dashboard effectief in te zetten wordt het als geheel of als deeloplossing toegepast. Key Control Dashboard wordt ieder jaar volledig ge-audit op de ISO 27001 standaard. De jaarlijkse verantwoording doen wij in onze eigen ISO 27001 software / dashboard in het Key Control Dashboard. De ISO standaard specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS).

Team Key Control Dashboard

Bij het team van Key Control Dashboard werken bevlogen projectmanager, consultants, ontwikkelaars en designers met veel ervaring en expertise. We werken met een hecht en compact team aan een oplossing waar we in geloven. Dagelijks maken wij onze visie ‘het creëren weerbare wereld’ voor onze klanten waar.

Team Delivery

Team Delivery zorgt ervoor dat klanten onze oplossing op de beste manier gebruiken zodat zij optimaal weerbaar zijn tegen uitdagingen op het gebied van risicomanagement, informatieveiligheid, privacy, duurzaamheid, compliance en interne controle.

Team Commercie

Staat klaar om je mee te nemen in de oplossingen voor het vergroten van de weerbaarheid van jouw organisatie. Wij laten graag de mogelijkheden van Key Control Dashboard zien. Daarbij zorgen we ervoor dat klanten de beste oplossing voor hun organisatie gebruiken.

Team Product

Team Product bouwt de beste integrale oplossing voor uitdagingen op het gebied van risicomanagement, informatieveiligheid, privacy, duurzaamheid, compliance en interne controle en blijft deze doorontwikkelen.

Contact