Key Control Dashboard is een oplossing van Yellowtail Conclusion

PMS

Houd grip op privacygevoelige data met het Privacy Management Systeem (PMS) van Yellowtail Conclusion. Al 12 jaar dé leidende security software om aantoonbaar aan de AVG te voldoen. Weet jij wat je moet doen als jouw bedrijf wordt gehackt? Welke stappen je moet ondernemen en bij wie je verantwoording moet afleggen?

Het is tegenwoordig niet meer de vraag of, maar wanneer je als organisatie wordt getroffen door cybercrime. Malware, phishing, ransomware, hoe goed je de informatiebeveiliging als CIO, CISO, DPO of Privacy Officer ook hebt ingericht, een menselijke fout is zo gemaakt. Met een intelligent Privacy Management Systeem (PMS) kun je in het geval van een datalek meteen adequaat reageren en de schade tot een minimum beperken.

En het beste: alle protocollen staan klaar, met slechts één druk op de knop tref jij altijd de juiste maatregelen om te voldoen aan de AVG. Dát is onze definitie van een weerbare organisatie.  

Key Control Dashboard met PMS

Als verantwoordelijke voor de veilige verwerking van informatie en persoonsgegevens, kun je anno 2023 niet meer zonder de juiste beheersoftware. Een tool die jou op één gecentraliseerde plek real time inzicht geeft in alle verwerkingen en relaties en razendsnel de juiste documentatie verzamelt in het geval van een incident.

Key Control Dashboard van Yellowtail Conclusion – met geïntegreerde PMS-oplossing – is die oplossing die organisaties in staat stelt om:

  • Aantoonbaar te voldoen aan de beginselen van de AVG
  • Voorbereid te zijn op privacy audits (o.a. ISO en NEN)
  • De bedrijfscontinuïteit te waarborgen tijdens een ernstige calamiteit
  • Adequaat te handelen conform het Plan-Do-Check-Act model (PDCA)

Waarom kiezen voor Key Control Dashboard?

Key Control Dashboard met Privacy Management Systeem biedt inzicht in alle risico’s, terwijl ze kunnen bouwen aan innovatieve informatiesystemen.

  • Eén centraal dashboard met integraal inzicht;
  • Een bewezen AVG-normenkader met AVG compliance software;
  • Alle documentatie voor verantwoording richting toezichthouders (bv. Autoriteit Persoonsgegevens) middels dashboards en rapportages;
  • Eenvoudig aanmaken van een register van verwerkingsactiviteiten;
  • Documenteren van Privacy Impact Assessments (PIA’s, pre-PIA’s en (D)PIA’s).
Vraag een demo aan

Hoe werkt het?

Organisaties die Key Control Dashboard gebruiken, krijgen direct de beschikking over een ‘best-practice inrichting’ van het dashboard met o.a. veelgebruikte dashboards, governance, normenkaders, risicomanagement en verantwoordingsprocessen. Vervolgens configureren we het dashboard op basis van de specifieke wensen en eisen binnen jouw organisatie.

Van verschillende gefragmenteerde databronnen naar één centraal en integraal dashboard met hoge kwaliteit data en eenvoudige toepassing van risk- en compliance management.

Onderdeel van ons Privacy Management System is de normenkader toetsing. Met dit onderdeel kunnen organisaties eenvoudig toetsen en inzien of zij voldoen aan diverse normenkaders.

Download de voordelen van Normenkader toetsing.

Een Privacy Management systeem bestaat uit verschillende componenten. Een component is het Incidenten en Datalekkenregister. Ook dit onderdeel helpt om inzicht te creëren en aan te tonen dat een organisatie ‘in control’ is als het om privacy gaat. Maar wat zijn de voordelen van een Incident en Datalekkenregister?

Download de voordelen van een Incident en Datalekkenregister.

De actualiteit laat steeds vaker zien hoe belangrijk goed privacy management is. Niet voor niets winnen systemen op dit gebied steeds meer aan populariteit. Maar wat heb je er precies aan?

Een Privacy Management systeem bestaat uit verschillende componenten, waaronder het Digitaal Verwerkingen register. Dit helpt onder andere om inzicht te creëren in welke data je in bezit hebt als organisatie, wat je ermee doet en wat er gedaan moet worden als een crisis zich voordoet.

Download de voordelen van een Digitaal Verwerkingen register.

Neem contact met ons op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Contact