Key Control Dashboard is een oplossing van Yellowtail Conclusion

Oplossingen

Key Control Dashboard: Nederland’s vooraanstaande GRC-oplossing voor het efficiënt beheren van risico’s, informatieveiligheid, privacy, duurzaamheid en compliance. Vitale organisaties zien dit platform als essentieel voor het proactief aanpakken en oplossen van digitale en financiële vraagstukken. Het biedt belangrijke inzichten die organisaties in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen en hun weerbaarheid te verhogen. Met een mix van deskundigheid, innovatie en technologie, en in samenwerking met onze partners, speelt Key Control Dashboard een sleutelrol in het versterken van de digitale en financiële weerbaarheid van de Nederlandse samenleving.

Hosting

Wij kiezen voor Solvinity als onze hostingpartner, een SOC2 gecertificeerde leverancier met meer dan twee decennia expertise in Managed Cloud Services, hosting uitsluitend binnen de EU. Ons Key Control Dashboard (KCD) is beschikbaar als SaaS of private SaaS-oplossing. Voor specifieke klanten bieden we daarnaast de optie voor een on-premise installatie.

Implementatie & Consultancy

Yellowtail Conclusion past de Scrum Agile-methode toe tijdens implementaties voor snelle en modulaire oplevering van functionaliteiten. Deze aanpak bevordert het creëren van draagvlak en het effectief en snel bepalen en bijstellen van prioriteiten, afgestemd op actuele behoeften. Daarnaast bieden we op aanvraag advies- en consultancydiensten, eventueel in samenwerking met onze partners binnen het Conclusion ecosysteem, zoals BDO, BMC, of Solid.

KCD Labs

Yellowtail Conclusion zet hoog in op ontwikkeling en innovatie, wat weerspiegeld wordt in onze unieke aanpak met KCD Labs. Hierin werken we samen met onze klanten in een proeftuinomgeving aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en oplossingen voor het Key Control Dashboard (KCD). Deze samenwerking stelt ons in staat om direct in te spelen op de behoeften van onze klanten en samen te innoveren.

KeySpire Community

Elke gebruiker krijgt toegang tot KeySpire, onze KCD-community. Dit platform is de centrale hub voor alles wat met jouw Key Control Dashboard te maken heeft. Je vindt er trainingsmaterialen, een trainingskalender, korte uitlegvideo's, de ontwikkelingsroadmap, veelgestelde vragen en e-learning modules. KeySpire biedt alle tools en informatie die nodig zijn om het maximale uit Key Control Dashboard te halen.

Ga naar KeySpire

Contact