Key Control Dashboard is een oplossing van Yellowtail Conclusion

Onze diensten

In aanvulling op onze oplossingen binnen Key Control Dashboard bieden wij ook aanvullende diensten aan.

Implementatie

Tijdens de implementatie van Key Control Dashboard hanteren wij de Scrum Agile-methodiek. Dit maakt het mogelijk om snel en modulair werkende functionaliteiten op te leveren, draagvlak te creëren binnen de organisatie, prioriteiten te stellen en waar nodig bij te sturen. Wij starten een implementatie altijd met het bepalen van de huidige werkwijze van de klant en het daarbij horende niveau volgens het Key Control Dashboard volwassenheidsmodel. Deze klantspecifieke situatie verwerken wij vervolgens in onze standaard best practise inrichting. Daardoor leveren wij snel een werkende oplossing op en wordt er direct waarde toegevoegd. Door de Scrum Agile-methodiek is doorontwikkeling van onze software-oplossing eenvoudig uit te voeren. Hierdoor wordt de groei in volwassenheid van onze klanten gefaciliteerd.

Consultancy

Wij leveren op verzoek advies, eventueel in samenwerking met onze partners. Partners die bepaalde kennis en expertise bieden en hiermee bijdragen aan het succes van onze klanten. Het gaat hierbij onder andere om advies op het gebied van informatieveiligheid, financiën, privacy, risicomanagement, wet- en regelgeving en adoptie van onze software-oplossing.

Training

Als onderdeel van de implementatie of voor bepaalde gebruikers(groepen) tijdens de beheerfase, bieden wij diverse typen trainingen aan. Onze trainingen richten zich op reguliere én key users en functioneel beheerders. Wij werken vaak volgens het ‘Train-de-trainer-principe’. Op deze manier vergroten wij de hoogte van zelfredzaamheid bij onze klanten. Op onze community-omgeving KeySpire vinden onze klanten een trainingskalender met ons volledige aanbod.

Hosting

Wij leveren veilige hosting in samenwerking met onze partner Solvinity. Dit doen we zowel voor SASA- als on-premise omgevingen. Solvinity is een ISO27001 gecertificeerde organisatie, die conform SOC 2 werkt. Zij hebben meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van Managed Cloud Services en werken inmiddels tien jaar met ons samen. Er wordt gehost binnen de Europese Unie.

KeySpire

Met onze community KeySpire geven wij onze klanten continu toegang tot materialen die nodig zijn om optimaal met Key Control Dashboard te werken. Op het platform vinden klanten zaken als de roadmap, handleidingen, kennisdocumenten, FAQ’s, updates en het laatste nieuws. KeySpire wordt daarnaast continu verrijkt met e-learnings en trainingen.

KCD Labs

Wij innoveren samen met onze klanten. Zo hebben wij Key Control Dashboard (door)ontwikkeld tot wat het nu is. Op deze manier willen wij ook over twintig jaar nog steeds de beste aanbieder zijn binnen Nederland. In proeftuinen werken we tegen aantrekkelijke tarieven, samen met onze klanten, aan specifieke innovaties. Deze innovaties brengt onze klanten dichterbij hun doelen.

Een demo aanvragen?

Dat kan! Vraag een demo aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Demo aanvragen

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Wij versturen vier keer per jaar een nieuwsbrief waarin wij ons laatste nieuws graag met jou delen.

Inschrijven

Contact