De zomervakantie staat op punt van beginnen. Een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen half jaar en vooral om vooruit te kijken naar wat er nog komen gaat in 2022.

Er ligt een bewogen half jaar achter ons. Als organisatie hebben we in deze zes maanden behoorlijke stappen gemaakt. We hebben bijvoorbeeld nieuwe ‘Key Control Dashboarders’ aangenomen die ons team zijn komen versterken.

Het software development-team is gegroeid met de komst van Cody, Cobus en Louis en bij Operations hebben we opgeschaald met Jorn en Julien. Ook op ons kantoor in Naarden bleef het niet stil. Daar hebben we toppers mogen binnenhalen bij Sales, Marketing en Delivery (Paul, Judith, Maryke, Kaan en Priyesh).

Mooi om te zien dat iedereen met zijn of haar talent en kennis onze organisatie verder brengt. Maar we zijn nog niet uitgezocht! Zo zoeken we ook in de komende maanden versterking, in de vorm van een Senior Consultant, Projectmanager of Junior Consultant. Misschien zitten onze nieuwe collega’s wel in jouw netwerk?

Grote stappen

Er is hard gewerkt aan het Key Control Dashboard. We hebben niet alleen nieuwe GRC-, ISMS- en PMS-functionaliteiten ontwikkeld; we hebben ook onze oplossing verrijkt met vernieuwende technieken en nieuwe dashboards ontwikkeld. We zetten grote stappen en uiteraard blijven onze klanten het aankomende half jaar profiteren van veel nieuwe mogelijkheden. Of het nu gaat over geïntegreerde oplossingen zoals Power-BI, gebruiksvriendelijkere rapportages of de livegang voor onze community-omgeving KeySpire. Het zijn ontwikkelingen waar we met veel plezier naar uitkijken.

Trots

Verder zijn we als team trots op de voortgang die we weten te bereiken bij jou, onze klant. Of dit nu tijdens het onboarden van nieuwe organisaties is of juist bij de doorontwikkeling van het Key Control Dashboard bij klanten die het inmiddels jaren gebruiken. Het gaat hierbij altijd om uitdagende projecten bij ministeries, zelfstandige bestuursorganen, uitvoeringsorganisaties, provincies, gemeenten, veiligheidsregio’s en overige (semi)publieke organisaties.

We zijn er trots op dat we ons nog steeds dé marktleider binnen de Rijksoverheid mogen noemen, als het gaat om GRC- en ISMS-tooling. Ook helpen we gemeenten als Purmerend en Nissewaard voorop te lopen op, bijvoorbeeld, de recent goedgekeurde wetgeving rondom Rechtmatigheidsverantwoording. En daar blijft het niet bij! Inmiddels bevinden we ons ook buiten het publieke domein, doordat we resultaten behalen bij onder andere financiële – en zakelijke dienstverleners. Zo helpen we bijvoorbeeld ons moederbedrijf Conclusion op het gebied van privacy.

We kijken vooruit

We kijken nu uit naar de komende periode. Een periode waarin we uiteraard doorwerken, maar ook even dat moment rust pakken en genieten van een welverdiende vakantie. Om vervolgens weer met een frisse blik naar de stip op de horizon te kijken. Ook in de laatste zes maanden van het jaar willen we blijven groeien, leren van eventuele tekortkomingen, balen van een deal die wellicht niet doorgaat en vooral juichen bij een nieuwe livegang! En ook als team ligt er een duidelijk doel; nog verder naar elkaar toegroeien om zo een sterke basis te hebben voor alle uitdagingen die ook in het laatste half jaar van 2022 voor ons klaar liggen.

Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie. Geniet van de zon, op welke locatie je dat ook doet. Wij doen hetzelfde, al zijn er ook altijd teamleden voor onze klanten aan de slag.