2022 was een bijzonder jaar. We maken met Key Control Dashboard steeds meer impact en mochten bij een recordaantal klanten helpen hun organisatie financieel en digitaal weerbaarder te maken. Dit werd duidelijk zichtbaar tijdens ons eigen event in oktober van afgelopen jaar. Na drie jaar afwezigheid konden we dit eindelijk weer organiseren! Het was enorm fijn om die dag in gesprek te gaan met onze klanten en partners.  Minstens net zo fijn was het om onze klanten en partners ook met elkaar in gesprek te zien gaan. Vanuit Yellowtail Conclusion deelden wij onze innovaties, onze partners bespraken inhoudelijk ontwikkelingen en onze klanten benoemde gedeelde kansen en uitdagingen. Uiteindelijk allemaal om samen beter te worden en elkaar te helpen. Het was één groep met hetzelfde doel.

De conclusie die wij uit het event hebben gehaald? We zitten op de goede weg. We willen hetzelfde bereiken als onze klanten, onze plannen zijn goed ontvangen en onze klanten willen graag met ons verder. Samen gaan we het verschil maken!

KeySpire Community

Het Key Control Dashboard Inspiratie Event was slechts de kick start van de community die wij bouwen. Voor het nieuwe jaar hebben wij hoge verwachtingen van KeySpire, ons nieuwe learning- en communityplatform. Via dit platform willen we nog meer proactief in contact staan met alle Key Control Dashboard-gebruikers. Op KeySpire vinden onze klanten alles wat ze nodig hebben om optimaal met het Key Control Dashboard te werken. Zo staan bijvoorbeeld de eerste e-learnings online, waarmee zowel de beginnende als ervaren gebruiker zijn of haar kennis kan bijspijkeren of ophalen.

Focus, integraliteit en doorontwikkeling

Wij zijn de beste integrale oplossing voor GRC, ISMS en PMS op de Nederlandse markt. Hier geloven wij in. Dag in en dag uit werkt ons groeiende team keihard om dit waar te maken en om deze leidende positie te verstevigen. Wij hebben ook dit jaar vol ingezet op de doorontwikkeling van onze oplossing. We hebben gefocust op onder andere uitgebreidere rapportagemogelijkheden, verbeterde gebruikerservaring en -beveiliging en diverse UX-verbeteringen. Allemaal aspecten die in onze nieuwe softwareversie Key Control Dashboard 9.0 – sinds november van dit jaar live – zijn gebracht.

Een blik op 2023

Ondanks dat dit een tijd is om stil te staan bij de successen van dit jaar, kijken we ook vooruit. Uiteindelijk de sleutel tot succes. Een kleine greep uit onze goede voornemens van 2023:

  • In 2023 werken we hard door aan de ontwikkeling van KeySpire. Nóg meer content en nóg interactiever.
  • Een verder groeiend team.
  • Het contact met onze klanten gaan we verder intensiveren. Het Key Control Dashboard Inspiratie Event smaakte naar meer, zowel voor ons als voor onze klanten!
  • Ook het platform blijven we verbeteren, bijvoorbeeld met de power-BI integratie in Key Control Dashboard 9.0. Dit geeft meer visuele en flexibele rapportagemogelijkheden aan ons platform.

Voor nu willen we onze klanten en partners bedanken voor het vertrouwen in ons als Yellowtail Conclusion en Key Control Dashboard als product. Wij kijken met een geweldig gevoel terug op een succesvol 2022 en kijken uit naar 2023. Namens het team van Key Control Dashboard wensen we iedereen een voorspoedig en bovenal gezond 2023 toe.