Werkwijze

Key Control Dashboard

Inventarisatie

In een gezamenlijke inventarisatie wordt het huidige en het gewenste niveau van volwassenheid op In Control bepaalt.

Implementatie

Uw KCD omgeving wordt gerealiseerd en gevuld met ons ecosysteem aan best practices. Op basis van uw documentatie en in workshops worden samen de processen opgezet en het prestatie en / of control framework ingericht.

Toetsing

Na een gebruikerstraining kunt u aan de slag! De PDCA cyclus: opzet, bestaan en werking wordt ondersteunt en er kan worden getoetst middels onze COS610 proof audit workflow.

Presentatie

Aanbevelingen worden gepresenteerd in heldere dashboards en/of rapportages voor het MT.

Monitoring

Aanbevelingen worden voorzien van verbeteracties. De opvolging van deze acties kunt u centraal monitoren dankzij onze volledig integrale GRC software.

Features

Actueel en centraal inzicht

Actueel en centraal inzicht

De status In-control op uw processen, prestaties en risico’s zijn altijd real-time te monitoren. Werkzaamheden zijn direct zichtbaar en data koppelingen worden real-time gerealiseerd.

Volledig integraal

Volledig integraal

Het monitoren van processen, prestaties en risico’s is tot in de kern van onze software volledig geïntegreerd. Zo wordt de gehele in-control cyclus op efficiënte wijze ondersteunt. Ook qua werkzaamheden wordt alles in de applicatie afgedekt, van opzet tot en met rapportage.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk

Gebruikers zien alleen de dashboards en informatie die benodigd is voor hun functie. Ze worden ondersteunt door gestandaardiseerde en eenvoudige werkprocessen (workflow). Perfect voor grip op decentrale controle en registraties.

Gevuld met best practice

Gevuld met best practice

Vanaf dag één begin je met een systeem dat gevuld is met best practices op het gebied van processen, KPI’s, risico’s, wet- en regelgeving en controles. Zo creëer je een snelle en inspirerende start.

Professioneel

Professioneel

Een gestandaardiseerde getoetste werkwijzen maakt dat u op professionele wijze de interne beheersing van uw organisatie inricht en dossiervorming opbouwt. Vereisten vanuit controlestandaarden, zoals bijvoorbeeld COS610, zijn functioneel geborgd. Daarnaast hebben wij informatieveiligheid als hoogste prioriteit. Wij zijn ISO 27001gecertificeerd en onze cloud voldoet aan de eisen van SOC2.

Aantoonbaar

Aantoonbaar

Direct bewijsstukken uploaden, volledige audit trails, strakke governance structuur en eenvoudig rapporteren maken dat u altijd de (kwaliteit van de) status in-control direct aantoonbaar kunt maken.